shallow focus photo of man and woman holding hands

MI EGYÜTT..
Te hogy érzed magad?

Szoktad érezni, hogy jó helyen vagy? Amikor egyszerűen jól érzed magad… anélkül, hogy magyarázatokat kellene kreálnod, hogy akkor most miért is és hogyan stb. Ez az agyforgatag vagy mozizás biztosan utolért már téged is…

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek. Se véletlen találkozások, se véletlen helyzetek. Mindnek van valami mondanivalója számodra. Sokszor pedig éppen csak annyi, hogy jót tesznek neked.

Ilyenkor azt érezheted, hogy a helyes mederben haladsz az árral. Olyan könnyedén… minden úgy történik, ahogy te szeretnéd. Anélkül, hogy mesterkélten vagy előre eltervelten fókuszálnál valami elérésére. Talán ebben rejlik a siker (egyik) titka is, hogy hagyod magad az árral folyni. Engeded, hogy történjenek azok a dolgok, amiknek történniük “kell”.

Ezt a folyamatot jelezheti, amikor azt veszed észre, hogy “jé, ma mindenki kedves hozzám” vagy “ma csak csupa jó dolog történt velem”. Ezután persze a nap végén arra vágysz, hogy de jó lenne minél több ilyen klassz napot átélni és bárcsak ne érne ez véget. Bárcsak sikerülne megfogni a pillanatot. Egy beszélgetést, egy pillantást, egy érzést… Talán sikerülhet is…. Mégha nem is megfogni, hanem hosszan tartóvá tenni.


Ennek a művészete valahol abban lehet, hogy tudod felismerni és értékelni a pillanatot. Az ITT és MOST pillanatát és a hozzájuk kapcsolódó érzéseket. Ekkor azt fogod tapasztalni, hogy a pillanat betölti a belsődet és szétárad benned. Úgy érzed, teljes vagy. Igen, biztosan az vagy, mert magadra figyelsz és a megtapasztalásaidra, saját élményeidre. Hiszed és tudod, hogy egységben vagy önmagaddal. A vonzás törvényszerűségei által a környezeted is érzi és tudja ezt. Ez az, ami előre visz. Téged, a környezetedet és kettőtöket együtt.

A március összekapcsolja az embereket, értékeket és egy KÖZÖS-t formál belőle, legyen ez magánélet vagy munkakapcsolat: ÉN + TE = MI.

Te ezt hogyan éled meg?